ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΣΠΕΤΣΕΣ

0
Τιμή
Από120 €108 €
Τιμή
Από120 €108 €
Online κράτηση
Ενδιαφέρον
Ονοματεπώνυμο*
Email*
Το ενδιαφέρον σας*
* Δημιουργώντας έναν λογαριασμό σημαίνει ότι είστε εντάξει με τους Όρους χρήσης και τα Προσωπικάν δεδομένα.
Συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.

Συνεχίστε την κράτηση

Αποθήκευση στις επιθυμίες

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί έναν λογαριασμό

855
Μονοήμερη εκδρομή
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Οι Κοσμοπολίτικες Σπέτσες! Το νησί της Μπουμπουλίνας φημίζεται για τα γραφικά πλακόστρωτα σοκάκια, τα ιστορικά αρχοντικά του και τον κρίσιμο ρόλο που διαδραμάτισε στην Ελληνική Επανάσταση.

Κατευθυνθείτε στο λιμάνι του Πειραιά και πάρτε το πρωινό πλοίο με προορισμό τις όμορφες Σπέτσες! Σε δυόμιση ώρες φτάνετε στο νησί και ξεκινάτε την γνωριμία σας!

Σήμα κατατεθέν της πόλης είναι το λιμάνι της Ντάπιας, με τη φημισμένη πλατεία του, σημείο συνάντησης των κατοίκων και των επισκεπτών. Η Καγκελαρία, που βρίσκεται στην άκρη του λιμανιού της Ντάπιας, έχει μεγάλη ιστορία. Πριν από το 1770 χρησίμευε ως τόπος συγκέντρωσης των προκρίτων του νησιού, ενώ αργότερα στέγασε το Δημαρχείο.  Στο κέντρο της πλατείας Ποσειδωνίου δεσπόζει το επιβλητικό άγαλμα της Λασκαρίνας Μπουμπουλίνας, ενώ μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε και το σπίτι της το οποίο έχει μετατραπεί σε μουσείο. Αξίζει μία επίσκεψη και στο σπίτι του Χατζηγιάννη Μέξη το οποίο έχει μετατραπεί σε μουσείο και φιλοξενεί εκθέματα από την Ελληνική Επανάσταση.  Περιπλανηθείτε στα στενά της πόλης των Σπετσών που χαρακτηρίζονται από την ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα παραδοσιακή αρχιτεκτονική, με νεοκλασικά σπίτια, βοτσαλωτές αυλές, πολύχρωμα μυρωδάτα λουλούδια και πανέμορφα μπαλκόνια. Στις Σπέτσες, απαγορεύεται η κυκλοφορία των αυτοκινήτων και οι μετακινήσεις γίνονται με μοτοσικλέτες, ποδήλατα, ταξί και ιππήλατες άμαξες.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τις παραλίες του νησιού για μία δροσερή βουτιά. Η παραλία της Αγίας Παρασκευής , η οποία έχει μια μικρή εκκλησία κοντά, είναι μια ήσυχη παραλία για χαλάρωση ή κολύμπι, ενώ ένα από τα πιο όμορφα σημεία του νησιού είναι το σπήλαιο Μπεκίρη, το οποίο έχει σημεία όπου μπορείτε να κολυμπήσετε.

Επιστροφή με το απογευματινό πλοίο. 

 

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά από και προς το λιμάνι του Πειραιά
  • Ακτοπλοϊκά εισιτήρια από και προς Σπέτσες σε οικονομική θέση.

Αξιοθέατα

  • Το σπίτι της Μπουμπουλίνας
  • Το σπίτι του Χατζιγιάννη Μέξη
  • Εκκλησία της Παναγίας της Αρμάτας
Χάρτης

Φωτογραφίες