ΜΟΝΟΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΑ 3 ΝΗΣΙΑ ΥΔΡΑ-ΠΟΡΟΣ-ΑΙΓΙΝΑ

0
Τιμή
Από112 €55 €
Τιμή
Από112 €55 €
Online κράτηση
Ενδιαφέρον
Ονοματεπώνυμο*
Email*
Το ενδιαφέρον σας*
* Δημιουργώντας έναν λογαριασμό σημαίνει ότι είστε εντάξει με τους Όρους χρήσης και τα Προσωπικάν δεδομένα.
Συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις πριν προχωρήσετε στο επόμενο βήμα
Η εκδρομή δεν είναι ακόμα διαθέσιμη.

Συνεχίστε την κράτηση

Αποθήκευση στις επιθυμίες

Η προσθήκη στοιχείου στη λίστα επιθυμιών απαιτεί έναν λογαριασμό

314
Μονοήμερη κρουαζιέρα
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Ώρα επιβίβασης στο πλοίο: 07:30-07:45 στην Μαρίνα Φλοίσβου. Με την άφιξή σας στο πολυτελές κρουαζιερόπλοιο, θα σας υποδεχθεί το πλήρωμα για να σας οδηγήσει, είτε στο κεντρικό σαλόνι του πλοίου, είτε σε ένα από τα καταστρώματα του πλοίου που μπορείτε να απολαύσετε τη θέα κατά την αναχώρηση.
Στις 08.00 αναχωρούμε από τη Μαρίνα Φλοίσβου στο Παλαιό Φάληρο για τα τρία πιο όμορφα νησιά του Αργοσαρωνικού. Λίγα λεπτά μετά την αναχώρηση, η ξεναγός και οι πλοιοσυνοδοί θα σας ζητήσουν να συγκεντρωθείτε σε ένα από τα σαλόνια του πλοίου για να γνωριστείτε και να σας δώσουν όλες τις πληροφορίες σχετικά με το πλοίο, το πρόγραμμα της κρουαζιέρας και τα νησιά ώστε να γίνει όσο το δυνατόν πιο ευχάριστη η ημέρα σας.
Ύδρα: Με την είσοδό μας στο λιμάνι της Ύδρας, αντικρίζουμε τη νησιώτικη πολιτεία της και τα πανέμορφα σπίτια με τη χαρακτηριστική αρχιτεκτονική που απλώνονται αμφιθεατρικά μπροστά μας. Και αν αυτό σας γοητεύσει, μόλις αποβιβαστείτε και αρχίσετε να περπατάτε στα σοκάκια της Ύδρας ή κάνετε μία βόλτα με τα γαϊδουράκια, τότε η γνωριμία με αυτό το νησί θα σας συναρπάσει.
Παραμονή στην Ύδρα περίπου 2 ώρες.

Πόρος: Το πιο μικρό από τα τρία νησιά, που έχει σαν πόλο έλξης το στενό κανάλι που χωρίζει το νησί από τις ακτές της Πελοποννήσου και προσφέρει μία καταπληκτική θέα στους επισκέπτες. Παραμονή στον Πόρο περίπου 1 ώρα.
Επιστρέφοντας στο πλοίο, θα σας περιμένουν μοναδικά εδέσματα για να γευματίσετε.

Αίγινα: Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία νησιά και επειδή έχει πολλά ενδιαφέροντα εκτός του λιμανιού σας προσφέρουμε τρεις επιλογές με τις προαιρετικές εκδρομές που διοργανώνουμε:
Η πρώτη επιλογή είναι η εκδρομή με πούλμαν στο Ναό της Αφαίας, ξενάγηση στον αρχαιολογικό χώρο του Ναού, που είναι σύγχρονος του Παρθενώνα και μέρος του Ιερού Τριγώνου της αρχαιότητας. Χτισμένος πάνω στην κορυφή του λόφου που δεσπόζει στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας με μοναδική θέα την Αθήνα, τον Πειραιά και τη Σαλαμίνα. Η ξεναγός μας θα σας δώσει όλες τις πληροφορίες και στη συνέχεια, μία στάση στην εκκλησία του Αγίου Νεκταρίου για να ανάψουμε ένα κεράκι και να απολαύσουμε την αρχιτεκτονική και τη διακόσμηση της εκκλησίας. Διασχίζοντας το νησί, βλέπετε τις ομορφιές του και επιστρέφετε στην πόλη της Αίγινας.
Η δεύτερη επιλογή είναι η πανοραμική εκδρομή με πούλμαν. Σ’ αυτήν την εκδρομή (χωρίς την επίσκεψη στον αρχαιολογικό χώρο), έχετε την ευκαιρία να κάνετε το γύρο του νησιού, βλέποντας την πανέμορφη φύση του, στην Παλαιοχώρα. Ακολουθεί επίσκεψη στη νέα Μονή τους Αγ. Νεκταρίου για προσκύνημα. Και για να κλείσουμε αυτή την τόσο ενδιαφέρουσα εκδρομή, επισκεπτόμαστε ένα κέντρο παραγωγής φιστικιών όπου από κοντά βλέπουμε όλη την διαδικασία επεξεργασίας του φιστικιού, που περνάει από μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, από το δέντρο έως την πώλησή του. Θα έχετε την δυνατότητα δοκιμής φρέσκων φιστικιών σε διάφορες μορφές.
Η τρίτη επιλογή είναι να σας μεταφέρουμε με μικρότερο σκάφος σε μια μοναδική οργανωμένη παραλία για κολύμπι.
Παραμονή στην Αίγινα περίπου 2 ώρες.

Οι παραπάνω εκδρομές είναι προαιρετικές και πωλούνται επί του πλοίου.

Περιλαμβάνονται

  • Μεταφορά από και προς την Μαρίνα Φλοίσβου με πολυτελές κλιματιζόμενο λεωφορείο
  • Πλήρωμα του πλοίου για οποιαδήποτε βοήθεια.
  • Μεσημεριανό σε μπουφέ εντός του πλοίου
  • Φόροι

Αξιοθέατα

  • Πόρος
  • Αίγινα
  • Ύδρα
  • Προαιρετικές εκδρομές στην Αίγινα (επίσκεψη στον Ναό της Αφαίας)
ΧΑΡΤΗΣ

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ